De Paardentram Experience: een waar spektakel « terug


Breda’s erfgoed wordt met de 'Paardentram Experience' op boeiende en interactieve manier onder de aandacht gebracht. Verleden en heden worden op een innovatieve wijze verbonden en koppelingen tussen erfgoed, vakmanschap en beeldcultuur komen op een bijzondere wijze tot leven.

In de Waalse kerk presenteren we een teletijdmachine waarbij bezoekers in één tel 100 jaar terug in de tijd springen en terecht komen in een spectaculaire rit die ze later kunnen terugkijken als herinnering.

Making of 'Paardentram Experience'

Bekijk deze via YouTube.

Door middel van moderne digitale technieken is een historische paardentram, die tussen Breda en het Ginneken reed, tot zeer kleine proporties teruggebracht. In de paardentram zie je studenten van Tessenderlandt acteren in kleding uit begin vorige eeuw. Dit project maakt onderdeel uit van Hip Ambacht Breda.

De tram komt via de Pepper's Ghost hologram techniek tot leven.

150+ Hop on and enjoy's

Cato & Marnix

Marloe & co.

Barbara & Gerard

Boek nu een privé experience

Boek ook zelf de Paardentram Experience. De experience kan namelijk ingezet worden binnen een lespakket, als workshop of ter promotie van jouw bedrijf of evenement. Op een leerzame en interactieve manier ga je aan de slag met het verleden. Wij hechten veel waarde aan maatwerk en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

URL. www.cultuurbehoudbreda.nl/hip-ambacht/...